Samsung ser lite för mycket ut i framtiden: Galaxy Note 20 Ultra finns redan på den officiella webbplatsen och tas sedan bort (foto)

Samsungs nästa toppmoderna serie är Galaxy Note 20 och kommer troligen att anlända om drygt en månad. Men den sydkoreanska tillverkaren verkar titta långt före och publicerade relevanta bilder på sin officiella webbplats.

Max Weinbach faktiskt märkte han det på sidan tillägnad Galaxy Note 8 i avsnittet Ryska på den officiella Samsung-webbplatsen fanns bilder av den nya Galaxy Note 20 Ultra. Samsung tog omedelbart bort bilderna, inte tillräckligt snabbt för att hindra Max från att rädda dem: du kan se skotten i galleri nedan, visa en Galaxy Note 20 Ultra porträtt bakifrån, med den fotografiska modulen rektangulär där vi hittar tre sensorer och blixt.

LÄS OCH: Samsung Galaxy S20 Ultra, recensionen

Bilderna visar också det oundvikliga S Pen, som alltid har följt med Galaxy Note-serien. I allmänhet kan vi säga att den design som just sett är mycket konsekvent med vad de tidigare läckta rykten på Galaxy Note 20 Ultra-kontot visade.

Via: 9to5Google

Relaterade artiklar

Back to top button