Samsung S23-serien kommer att släppas i februari 2023, med “Light Mode”

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung S23-serien kommer att släppas i februari 2023, med “Light Mode”

Fler och fler rykten cirkulerar om nya Galaxy S23 än Samsung förväntas lanseras i början av 2023. I det här fallet verkar det som att det sydkoreanska företaget har för avsikt att förutse sin debut jämfört med vad som hände tidigare. I själva verket, enligt en rapport från Sydkorea, de nya modellerna kan presenteras under Galaxy Unpacked 2023-evenemanget den första veckan i februari (som kommer att äga rum i San Francisco). När det gäller försäljningen skulle enheterna släppas ut på marknaden av 17 februari 2023. Samma rapport lyfter bland annat fram att enheterna, på vissa marknader, kommer att vara utrustade med processorn Exynos 2300 medan i andra med Snapdragon 8 Gen 2 (båda chipseten bör tillverkas med en 4nm-process).

En annan intressant förväntan på den nya Galaxy S23 gäller funktionalitet “Ljusläge”som redan har debuterat på broschyren Galaxy Z Fold 4. Detta är ett alternativ som minskar chipsets klockhastighet något för att säkerställa längre batteritid.

Enligt Isuniversum, minskningen i prestanda kommer inte att vara “signifikant”men strömförbrukningen blir betydligt lägre, vilket resulterar i längre batteritid.

Dessutom när det gäller spel detta läge borde inte ha mycket effekt eftersom detta område kommer att hanteras direkt av appen “Spelhöjare”. Därför, med tanke på resultaten som erhållits av Snapdragon 8 Gen 2 när det gäller prestanda och energieffektivitet, kan det antas att Galaxy S23 kan ge anmärkningsvärda resultat när det gäller batteritid och prestanda.

Relaterade artiklar

Back to top button