Samsung registrerar namnen “Galaxy J3 Star” och “J7 Star”: nya instegsmodeller kommer?

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung registrerar namnen “Galaxy J3 Star” och “J7 Star”: nya instegsmodeller kommer?

Samsungs byråkratiska grepp säger oss något mycket specifikt: även i år kommer den koreanska jätten att översvämma den globala marknaden med många nya produkter, varav många är medelstora och låga. Bland dessa kan det också finnas de opublicerade Galaxy J3 Star Och J7 stjärnaför vilket vissa ledtrådar redan har hittats.

Det koreanska företaget har redan registrerad namnen Galaxy J3 Star och J7 Star på den amerikanska kroppen USA:s patent- och varumärkesmyndighet (USPTO), och detta är den enda säkra informationen vi har. För resten, att vara J-serienkan vi förvänta oss två nya modeller nybörjarnivå avsedd för tillväxtmarknader eller kanske till och med för Europa, men för närvarande är ingen information om de tekniska specifikationerna känd.

Etiketten “Stjärna” kan indikera några hårdvara egenhet eller programvara som är reserverad för detta nya sortiment och som inte finns på andra tidigare produkter, men Samsungs fantasi när det gäller namnen är alltid mycket bred och ofta helt omotiverad.

Väntar på att veta mer under de kommande veckorna, se nedan bilder som avser begäran om registrering av varumärken. Om du däremot är intresserad av Samsung-produkter med mer intressant hårdvara, glöm inte presentationen den 25 februari!

Relaterade artiklar

Back to top button