Samsung presenterar smartphones Galaxy S20 den 11 februari

Samsung har officiellt bekräftat att Galaxy Unpacked presskonferens, där den nya flaggskeppet Galaxy S20-serien av smartphones kommer att tillkännages, kommer att äga rum den 11 februari.

Kampanjhandlingen avslöjar inte vilka enheter den sydkoreanska tillverkaren kommer att presentera vid sitt evenemang. Galaxy S20-serien och den flexibla gadgeten Fold 2 förväntas presenteras.

Samsung Galaxy S20

Samsungs Galaxy S20-serie kommer att innehålla tre enheter: Galaxy S20, Galaxy S20 + och Galaxy S20 Ultra. Basen på Galaxy S20 kommer att ha en 6,2-tums skärm, Galaxy S20 + kommer att ha en 6,7-tums skärm och Galaxy S20 Ultra kommer att ha en 6,9-tums skärm. Det har redan officiellt bekräftats att användare av den nya serien kommer att kunna växla mellan 60 och 120 Hz skärmuppdateringshastigheter.

Prestanda för Samsung Galaxy S20 kommer att tillhandahållas av en Qualcomm Snapdragon 865 eller Exynos 990-processor, beroende på region. Gadgets huvudkamera kommer att få flera nya fotograferingslägen, inklusive videoläget Directors View, Single Take Photo-läget och det professionella Pro Video-läget. Det kommer också att finnas nya effekter för porträttläge (Artify, Mono, Side Light och Vintage).

Samsung Galaxy Fold 2

Samsung Galaxy Fold 2, som också kommer att presenteras på Galaxy Unpacked, kommer i en clamshell formfaktor och viks till en mer kompakt kropp än den ursprungliga Galaxy Fold. När den sydkoreanska tillverkaren utvecklas kommer den flexibla gadgeten att likna Motorola Razr 2019, som tillkännagavs i november 2019 och kommer också att få en 108MP huvudkamera med 5x optisk zoom.

Datum för tillkännagivande

Samsung Galaxy Unpacked börjar den 11 februari i San Francisco klockan 22:00 i Moskva. Evenemanget sänds direkt.

Relaterade artiklar

Back to top button