Samsung presenterar sina nya trådlösa hörlurar Galaxy Buds 2 Pro #SamsungUnpacked

Efter flera rykten som dykt upp på webben har Samsung officiellt presenterat oss för sina nya trådlösa hörlurar kallade Galaxy Buds 2 Pro.

Dessa nya modeller sticker nu ut för sitt stöd för högupplöst ljud och även flerkanalsljud (spatialt ljud), bland andra förbättringar som vi kommer att lära oss om nedan.

Som jag nämnde tidigare har nya Galaxy Buds 2 Pro nu 24-bitars Hi-Fi-ljud tack vare användningen av SSC (Samsung Seamless Codec) codec.

Den stöder även direkt 5.1-kanals, 7.1-kanaligt och Dolby Atmos flerkanaligt ljud, för Audio 360 för en bioliknande ljudupplevelse.

Vi har nu avancerad intelligent brusreducering med röstdetektering för att automatiskt aktivera brusreducering eller Ambient Mode.

Vad gäller autonomi har vi ett 61 mAh batteri i hörlurarna och 500 mAh i laddningsfodralet. Detta ger oss mellan 5 till 18 timmars uppspelning med aktiv brusreducering och mellan 8 till 29 timmar utan aktiv brusreducering.

Slutligen har vi tre mikrofoner i varje, Bluetooth 5.3-anslutning med LE ready och IPX7-certifiering. De kommer i färgerna Graphite, White och Bora Purple. Försäljningspriset börjar på 229 USD.

Vår kollega, Roberto Mera, är närvarande på denna Galaxy Unpacked för att göra de första intrycken av dessa Galaxy Buds 2 Pro och på så sätt lära sig mer om dessa nya Samsung trådlösa hörlurar.

Relaterade artiklar

Back to top button