Samsung presenterar Galaxy Core II, Galaxy Ace 4, Galaxy Young 2 och Galaxy Star 2, alla med KitKat (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung presenterar Galaxy Core II, Galaxy Ace 4, Galaxy Young 2 och Galaxy Star 2, alla med KitKat (foton)

Samsung kan inte stanna för länge utan en ny smartphone, och den här gången en poker på medel-låg intervallalla med KitKatvilket ger tillbaka namn som utan tvekan kommer att låta bekanta för dig. Pris och tillgänglighet för vår marknad är fortfarande okända.

Galaxy Core II skulle, enligt Samsung, vara en “blandning av stil, portabilitet och kraft.” Tidigare har vi en skärm 4,5 tum WVGA (480 x 800) och en VGA-kamera; inuti hittar vi en fyrkärnig processor på 1,2 GHz, 768 MB RAM, och 4 GB utbyggbart minne, medan det på baksidan finns plats för en 5 megapixelkamera med LED-blixt och ett bakstycke i läderimitation . För att driva allt, ett 2 000 mAh batteri, medan operativsystemet är Android 4.4 KitKat med TouchWiz Essence, eller den “krympta” versionen av det vanliga Samsung-gränssnittet. Galaxy Core II är också Dual sim.

Galaxy Ace 4 är, av de fyra smartphones, den med en “premium design”, men vi överlåter det till dig att bedöma.

Tekniska funktioner se en skärm 4 tum WVGA (480 x 800) med CPU dual core, som är 1,2 GHz i varianten LTE och 1 GHz i det 3G. där Bagge är 1 GB respektive 512 MB, medan internminnet är 4 GB utbyggbart i båda fallen. Huvudkameran är 5 megapixel, medan den främre är VGA, och den batteri den är mer generös i LTE-varianten (1 800 mAh) och lite mindre i 3G-varianten (1 500 mAh). För honom har vi också TouchWiz Essence med Android 4.4 KitKat.

“Kompakt och snygg,” Galaxy Young 2 fokuserar på det väsentliga, men vi kan också säga på det absoluta minimum. 3,5 tum HVGA (480 x 320) skärm med 1 GHz enkelkärnig processor, 512 MB RAM, 4 GB utbyggbart internminne, 3 megapixel bakre kamera (endast) och 1 300 mAh batteri. I allt detta lyckades Samsung ändå ta sig in KitKatanpassad med TouchWiz Essenceoch dessutom har vi även åtta matcher Gameloftbara för att visa vad lilla Galaxy kan göra.

Galaxy Star 2 är återigen en 3,5-tums enkelkärna på 1 GHz, med 512 MB RAM, 4 GB utbyggbart internt minne. Minskad till bara 2 megapixlar den enda kameran på baksidan, medan batteriet förblir på 1 300 mAh. Programvaran är alltid Android 4.4 med TouchWiz Väsen och även i hans fall har vi 8 matcher Gameloft levereras.

Relaterade artiklar

Back to top button