Samsung patenterar Galaxy S Edge-skärmen, och kanske något annat också

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung patenterar Galaxy S Edge-skärmen, och kanske något annat också

Vid det här laget kommer du att veta det, tillsammans med Galaxy S6, en Edge-variant kommer också, lite som det redan hänt med Galaxy Note 4 – Note Edge-duon, bara i det här fallet ska displayen vara böjd på båda sidor. Om det fortfarande fanns någon tvekan om att Samsung faktiskt arbetade med en sådan skärm, kommer designpatentet vi pratar om idag att sopa bort det på ett ögonblick.

LÄS ÄVEN: Är detta formen på Samsung Galaxy S6?

De två sidorna av displayen kommer att kunna rymma ikoner för kamera, inställningar och mer, i stil med vad som redan har setts på Note Edge, men det mest intressanta är att displayen verkar nå ut även på baksidan , inte bara på sidan som för Note Edge, vilket tillåter oss kanske helt nya former av interaktion. Men ännu mer intressant är den gula delen du ser illustrerad ovan, vilket borde vara det avtagbar på något sätt. Att göra det som? Detta förklaras inte, men det går att anta att det har med den bakre kameran att göra: kanske någon form av blixt eller zoomsystem, men det är bara riskabla hypoteser.

Låt det vara tydligt att detta inte är designen av Galaxy S Edgedet är bara något som Samsung arbetade med och som då i kommersiell kapacitet skulle kunna ha väldigt olika egenskaper, men det är verkligen en bekräftelse på att dual-edge smartphones är på väg: det kommer att vara upp till Samsung att övertyga oss om deras verklig användbarhet, vilket Note Edge bara lyckades göra en del av.

Relaterade artiklar

Back to top button