Samsung patenterar ett nytt sätt att sätta ihop ännu fler gränslösa smartphones

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung patenterar ett nytt sätt att sätta ihop ännu fler gränslösa smartphones

För bara två dagar sedan pratade vi om Huaweis nya patent för konstruktion av smartphones mer och mer gränslöst. Ett mycket intressant projekt, som dock inte verkar vara det enda i sitt slag. Det kinesiska företaget besvaras av Samsung, som också arbetar med en ny monteringsmetod som lovar minimera ramar av displayerna.

Den koreanska jätten har registrerat en patent – tillgänglig på denna adress – där vissa faser av konstruktion av en smartphone, som har en mycket stor skärm. Till skillnad från vad som sågs i Huawei-projektet, i det här fallethopsättning visningen avslutas med hjälp av fyra ramar separata sidor, som låser fast på kroppen tack vare magnetiska grepp och krokar på änddelarna.

En mekanism av denna typ används redan för montering av linjens TV-apparater Ram och det kan vara mycket intressant om det bärs på en smartphone, eftersom det kan tillåta ännu större anpassning av kroppen, både när det gäller material och färger.

För närvarande är det dock bara ett patent och det finns inga bevis på att det används för det koreanska företagets nya produkter. Naturligtvis är engagemanget för att skapa smartphones med färre och färre ramar nu utbrett, så det borde inte dröja för lång tid innan en riktig gränslös smartphone kommer, med en Rapportera skärm mot kropp 100 % nästan.

Relaterade artiklar

Back to top button