Samsung påminner oss om vikten av Galaxy S5:s Ultra Power Saving Mode (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung påminner oss om vikten av Galaxy S5:s Ultra Power Saving Mode (video)

Scenariot som beskrivs i den sista videon av Samsung är verkligen en klassiker: den batteri av din smartphone som är på väg att överge dig på det vackraste; när du väntar på ett samtal, medan du använder det för att få vägbeskrivningar och i andra situationer där du inte vill lämnas åt dig själv. Här är då det till räddning för användare av den nya Galaxy S5 kommer Ultra Power Saving Mode, ett läge som sätter skärmen i svartvitt och minskar eventuellt slöseri med energi, för att utöka autonomin så mycket som möjligt.

LÄS ÄVEN: Galaxy S5, ultraenergibesparande fokus (video)

Förutom att beröva skärmen dess färger bakgrundssynkronisering den kommer att inaktiveras, även om den är ansluten till ett Wi-Fi-nätverk, och i allmänhet kommer alla typer av anslutningar att vara begränsade: resultatet är ytterligare 24 timmars autonomi, även efter att ha nått 10 % av batteriet. Ett verkligt anmärkningsvärt resultat, som dock logiskt sett kan variera beroende på användning.

Har någon av de nya ägarna av Galaxy S5 redan använt den för att undvika att bli torr?

Relaterade artiklar

Back to top button