Samsung öppnar den (privata) nedräkningen för evenemanget den 14 mars i New York

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung öppnar den (privata) nedräkningen för evenemanget den 14 mars i New York

Det är inte en nedräkning som du kommer att hitta i sikte på företagets hem, som HTC gjorde vid den tiden för sin One, den som skapades av Samsung för evenemanget den 14 mars i New York, där nästa Galaxy kommer att presenteras . Den kan endast nås från utbildningssida Samsung, inte tillgänglig för allmänheten, men som du kan se är det inte så att dolda detaljer avslöjas.

Förutsatt att den nedre rektangeln bara är en Platshållare och inte den slutliga formen av telefonen, vi vet bara att första avsnittet Samsung Unpacked 2013 kommer att äga rum 14 mars kl 19:00 EST (15 mars lokal kl. 01:00) i New York City. Just det faktum att vi pratar om “avsnitt 1” antyder en uppföljare, som dock mycket väl skulle kunna syfta på Note III som inte kommer att se ljuset på flera månader.

Enligt vissa skulle den avsedda användningen av siffran “4” också föreslå ett namnbyte, till förmån för Galaxy S 4 istället för den romerska siffran, men ärligt talat tänker vi mer på en assonans med den engelska termen “for”, vilket kommer mer naturligt med 4 snarare än med IV.

Det blir i alla fall inte en siffra som får oss att tappa sömn, också för att det verkar som att nästa torsdag ska vi hålla oss vakna länge. Kommer du att vara där?

Relaterade artiklar

Back to top button