Samsung Nederländerna avslöjar priset på Galaxy Ace 4, Galaxy Core II och Galaxy Young 2

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Nederländerna avslöjar priset på Galaxy Ace 4, Galaxy Core II och Galaxy Young 2

Trots att Samsung avslöjade en låg-mellanklasspoker i går, utelämnade Samsung en ständigt viktig detalj i alla tillkännagivanden med självrespekt: pris.

Tack och lov, tack vare Samsung Nederländerna, fick vi idag en bättre uppfattning om kostnaden för tre av de fyra smartphones, och det är en idé vi inte gillar särskilt mycket.

LÄS ÄVEN: Samsung presenterar Galaxy Ace 4, Core II, Young 2 och Star 2

Galaxy Ace 4 det borde faktiskt kosta 219 €, Galaxy Core II 179 €Och Galaxy Young 2 99 €. Saknas bara Galaxy Star 2 men med tanke på att det nästan är tvillingen till Galaxy Young 2, föreställer vi oss alltid att det är runt 100 €, och faktiskt något lägre än den andra.

Onödigt att nämna Moto G Och Motorcykel E som möjligt mördare av alla fyra av Samsungs smartphones, för i verkligheten skulle konkurrensen vara ännu bredare. Vi hoppas bara att antingen de föreslagna priserna inte är helt korrekta, eller att de kan drabbas av plötsliga fall.

Relaterade artiklar

Back to top button