Samsung missar en första blyglig bekräftelse på ankomsten av Galaxy Note 20 Fan Edition (foto)

Efter att nyligen ha lanserat den senaste Galaxy S20 i en mycket hyllad Fan Edition-version verkar Samsung vilja normalisera denna typ av modell – som i praktiken ersätter Lite-varianten – och gör den till en integrerad del av erbjudandet som cykliskt förnyas. I själva verket meddelade han för drygt en månad sedan sin avsikt att fortsätta vägen med nästa topp i sortimentet som kommer.

Nästa som får behandlingen skulle därför vara den senaste Galaxy Note 20 och just idag läcker det första osäkra spåren av en grannes möjliga existens Galaxy Note 20 FE. Tydligen hittades flera referenser till smarttelefonen på en målsida på tillverkarens brasilianska webbplats, som du kan se på bilden i slutet av artikeln.

LÄS OCH: Black Friday 2020

Det är mycket troligt att det här är fel, men inte stavfel, utan snarare en slip av den person som skrev innehållet. Texten som visas nedan talar specifikt om telefonens diagonal (6,5 ″ eller 6,3 ″ beroende på hur de avrundade hörnen betraktas), någon annanstans talar vi om potentialen för bilderna som tas i nattläge. Det är alltid möjligt att detta verkligen är ett misstag, men fans kan börja drömma. Med all respekt för dem som spenderade mycket bra för att köpa standardmodellen som just släpptes för några veckor sedan.

SMARTWORLD FACEBOOK GROUP

TELEGRAMKANALER ERBJUDER

Via: SamMobile

Relaterade artiklar

Back to top button