Samsung med VISA och McAfee för att förbättra Samsung Pay och säkerhet

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung med VISA och McAfee för att förbättra Samsung Pay och säkerhet

Samsung det arbetar inte bara på hårdvarufronten för lanseringen av Galaxy S6 utan, logiskt, även på mjukvaran, och i synnerhet skulle det koreanska företaget också fokusera på mobila betalningar och på säkerhet i allmänhet. För att göra det skulle han göra viktiga överenskommelser med VISA Och McAfeesom verkligen inte behöver introduceras inom sina respektive sektorer.

LÄS ÄVEN: Galaxy S6 bar: alla tekniska funktioner och Samsung Pay

Detta innebär då att vilket VISA-kort som helst automatiskt kommer att vara kompatibelt med Samsung Pay? Vi kan inte säga säkert för närvarande, men vi hoppas att riktningen är den, och att genom att kombinera detta med PayPal-funktionerna som redan är integrerade i fingeravtrycksläsaren, kommer Galaxy S6 att kunna ge en enkel och effektiv betalningsupplevelse.

Angående det hypotetiska avtalet med McAfee finns det ännu färre detaljer, men det är lätt att tänka på förinstallerad mjukvara, eller i alla fall nedladdningsbar gratis av Samsung-användare, vilket kanske skulle vara ännu mer uppskattat av dem som inte gillar att hitta sin nya telefon. redan för full av innehåll.

Relaterade artiklar

Back to top button