Samsung lurar fortfarande Apple och dess “notch man” i den nya reklamfilmen för Galaxy S9 (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung lurar fortfarande Apple och dess “notch man” i den nya reklamfilmen för Galaxy S9 (video)

Jämförande reklam är inte ett begrepp som ofta används i Europa, men den amerikanska marknaden känner det väl, sedan reklamkrigets dagar mellan Pepsi Och Cola Cola. På senare tid har Samsung, som har packat några, antänt utmaningen bland de mest tekniska fansen reklamfilmer med en enda avsikt: att “reta” Apple och hans folk iPhone.

En berättelse som har fortsatt i flera år, sedan tiden för den ärorika Galaxy S II, och som har återvänt i förgrunden medepisk plats tillägnad iPhone X – om du inte har sett den kan du hitta den här. Idag har Samsung släppt ytterligare en video, där den teoretiska huvudpersonen är den nya Galaxy S9, men intrycket är att iPhone, eller snarare dess problem.

På plats pratar vi igen om den nu välkända historien om nedgången av Apple-enheter, som drivs av batteriskyddsskäl.

En fråga som förvisso fortfarande är mycket svår för Cupertino-huset, men briljant löst av Samsung: om din iPhone 6 är långsam och oanvändbar, bara en “uppgradering“… till Galaxy S9!

Tonen är, som du kan gissa provokativ Och vanhelgande, så det råder ingen brist på roliga scener. Framför allt är det mytiska tillbaka på scenen “man hack“sågs redan i förra annonsen, och den här gången åtföljs den också av avkommor.

Kort sagt, om du är engagerad i det hundraåriga kriget mellan de två teknologijättarna eller om du bara vill skaffa en skratthitta nedan video- anklagad.

Relaterade artiklar

Back to top button