Samsung lanserar smartphoneleasing: en ny topp i sortimentet per år från 25 € per månad

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung lanserar smartphoneleasing: en ny topp i sortimentet per år från 25 € per månad

Samsung, i samarbete med Personlig uthyrningtillkännager debuten av sitt nya program Smart Hyrasom består av en långtidsuthyrning av smartphones av det sydkoreanska företaget, genom ett kontrakt som omfattar flera fördelar och bekvämlighet för användaren till ett rörligt pris baserat på vald enhetsmodell.

Samsung Smart Rent är dedikerat till den asiatiska tillverkarens flaggskeppssmartphones värde över 800 €särskilt: Galaxy S9, Galaxy S9 +, Galaxy S8, Galaxy S8 + och Galaxy Note 8. Kontraktet innehåller en förskott på 99 €vilken modell som än väljs, a 24 månaders åtagande och a Månadsavgift variabel som beskrivs i följande lista:

  • Samsung Galaxy S9 a 29,90 € per månad
  • Samsung Galaxy S9 + a 34,90 € per månad
  • Samsung Galaxy S9 + 256GB a 36,90 € per månad
  • Samsung Galaxy S8 a 24,90 € per månad
  • Samsung Galaxy S8 + a 27,90 € per månad
  • Samsung Galaxy S8 + dubbla SIM-kort a 27,90 € per månad
  • Samsung Galaxy Note 8 a 32,90 € per månad

Dessutom föreskrivs i avtalet enfull täckningsförsäkringäven utsträckt till oavsiktlig skada och stöld för maximalt 4 insatser under 24 månader.

Från och med den trettonde månaden av kontraktet kommer användaren att ha möjlighet att välja om byta smartphonemodell till förmån för den senaste eller behålla den föregående.

Samsungs val baseras också på den senaste studien Samsung trendradarenligt vilket 35,3 % av de intervjuade personerna spenderade mer än 600 € för sin smartphone skulle 61,4 % vilja ändra det oftare och för 68 % av dem är smarttelefonen första och sista kontakten med dagens “värld”.

För att aktivera avtalet, följ helt enkelt onlineproceduren, med betalning förväntad den kreditkort. För mer information om villkoren för kontraktet och om du redan är lockad, här är länken till den officiella sidan dedikerad till initiativet.

Relaterade artiklar

Back to top button