Samsung lanserar hopfällbara telefoner, två Galaxy Watches den 11 augusti

Samsungs kommande produktlanseringar kommer att inkludera vikbara Galaxy-smartphones, enligt en läcka, med ett Galaxy Unpacked-evenemang den 11 augusti som kommer att avslöja nya Galaxy Buds och fler Galaxy Watches.

Samsungs Galaxy Unpacked är företagets vanliga fordon för att lansera sina nya flaggskepp för mobila enheter. En serie läckor på Twitter verkar förstöra alla de stora produkter som Samsung kan komma att lansera vid evenemanget, som sägs inträffa den 11 augusti.

Läckorna från Evan Blass består av animerade renderingar av Samsung-enheter, inklusive ett par hopfällbara smartphones. En större modell som tros vara “Z Fold 3” verkar vara en enhet som liknar den tidigare Z Fold 2-utgåvan, men kamerabulten verkar vara mycket smalare än förra gången.

Den andra hopfällbara, uppenbarligen känd som “Z Flip 3”, uppgraderar den externa skärmen till att vara betydligt större än den som används i Z Flip, med den kan visa mycket mer information än den tidigare modellen. Kamerorna är också monterade i en vertikal orientering snarare än horisontell, för att hjälpa till att hålla skärmen så stor som möjligt.

Vid sidan av de två vikbara smartphonesna inkluderade läckan en annan icke-vikbar version. Möjligen Galaxy S21 FE, modellen liknar den befintliga Galaxy S21, komplett med en trippelkamerauppsättning på baksidan och en hålkamera på framsidan.

FE-modellen kommer sannolikt att ha liknande specifikationer som lägre versioner av själva S21, för att ge konsumenterna en billigare version av dess flaggskeppsmodeller. I fallet med Galaxy S20 FE åstadkoms detta genom att byta material från glas till plast för höljet, minska minnet och ändra några andra specifikationer för att minska produktionskostnaderna.

Två versioner av Galaxy Watch 4 visas i renderingarna, med helt olika stil. En, som förväntas vara “Galaxy Watch 4 Classic”, har en roterande ram på framsidan runt den cirkulära ytan, samt ett par sidoknappar.

Den andra, som förväntas kallas “Galaxy Watch Active 4”, tappar ramen till förmån för ett rent utseende och en stor skärm.

Slutligen retas tre färger av nya Galaxy Buds i renderingarna. Visad i ett vitt fodral kommer den förmodade “Galaxy Buds 2” tydligen ha aktiv brusreducering, och kan vara tillgänglig i ett urval av vita, grå och ljuslila färgalternativ.

Relaterade artiklar

Back to top button