Samsung lanserar Galaxy S II Plus i Taiwan för 350 €

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung lanserar Galaxy S II Plus i Taiwan för 350 €

Nu officiellt av Samsung är Galaxy S II Plus en smartphone som vi redan känner väl, både för att den är nästan identisk med den tidigare modellen, och för att vi redan har haft möjlighet att undersöka den enda viktiga skillnaden mellan de två, nämligen närvaron av ett Broadcom-chip i stället för den hemgjorda Exynos. Detaljer saknas fortfarande om tillgänglighet och pris i Italien, men en första vag indikation på den andra av de två kommer från Taiwan, där GS2 Plus nyligen har varit tillgänglig för 13 900 nya taiwanesiska dollar, vilket motsvarar cirka 352 €. För tillfället är endast den blå versionen tillgänglig, medan den vita bör komma i februari för samma pris.

Självklart kan vi inte anta att siffran kommer att förbli oförändrad i vårt land, men trots allt är det ett pris som ligger ganska i linje med våra förväntningar, så för tillfället tenderar vi att ta det för givet (i alla fall finns det alltid den “gamla” galaxen S II vilket är praktiskt taget till samma kostnad).

Om du är nyfiken på att sålla igenom det taiwanesiska erbjudandet kan du direkt ta en titt på den lokala Samsung-sajten, men vi ser fortfarande inga särskilda skäl till varför vi ska vänta på denna Gs2 Plus. Kan du ge oss några?

Relaterade artiklar

Back to top button