Samsung lägger den femte i reklamkampanjen för S8: erövrade Times Square och de första TV-reklamerna

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung lägger den femte i reklamkampanjen för S8: erövrade Times Square och de första TV-reklamerna

Att Samsung är reklamdrottningen är nu ett faktum, och med lanseringen av en lika viktig smartphone som Galaxy S8 förväntade vi oss inget som inte levde upp till dess berömmelse, vilket det koreanska företaget håller fast vid.

Tänk på att vi bara är i början, med den nya toppen av sortimentet som ännu inte finns på marknaden, och skyltar och TV-reklam börjar redan dyka upp, som snart kommer att fylla våra städer, och inte bara dedikerade till smartphones, utan till företaget i allmänhet. Som upprepades under presentationen av Galaxy S8 och S8 + faktiskt, Samsung är angelägen om att skapa en ekosystem av produkter som interagerar med varandra, där S8 är en grundläggande del, men inte den enda. Så här kommer ett smakprov på vad som väntar.

Låt oss börja med en generisk reklam för några av företagets enheter, gjord med stor omsorg ändå …

… och vi fortsätter med den första reklamfilmen för Galaxy S8, som ser en ovanlig uppkomst av smartphonen, född exakt till ljudet av slag och sparkar till en mer traditionell modell.

..

… och låt oss slutligen flytta till New York, där det ikoniska Times Square bokstavligen har erövrats av Samsung, i ett slöseri med ljus (och pengar) absolut inte varje dag.

Relaterade artiklar

Back to top button