Samsung kommer snart att introducera Galaxy Music

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung kommer snart att introducera Galaxy Music

Det verkar som att en ny modell snart kommer att läggas till Galaxy-familjen, och dess namn, musikdet kommer att göra att du lätt förstår att denna smartphone kommer att vara tillägnad multimedia, särskilt musik.

Vi hade redan nämnt denna smartphone för dess närvaro i listan över enheter som kommer att uppdateras till gelebönamen nu börjar även funktionerna i denna nya smartphone läcka: den kommer faktiskt att finnas tillgänglig i två versioner, en dual sim och en normal, med Android 4.0 förinstallerat men snart uppdaterad som redan nämnt, display från 3 tumenkärnig processor från 850 MHz512 MB RAM, 3 MegaPixel kamera och slutligen 4 GB ROM som kan utökas via microSD.

När det gäller den rent musikaliska delen kommer den också att integreras med Music Hub-tjänsten som redan finns på Galaxy S III, teknologi Samsung SoundAlivefrämre högtalare, FM-radio med tillhörande antenn och en dedikerad nyckel för att öppna musikspelaren.

Sammanfattningsvis, en low-end smartphone, tillägnad en ung kundkrets men samtidigt omhändertagen i mjukvaran som snart kommer att ha den senaste versionen av Android; uppenbarligen är de indiskretioner, men vad tycker du om detta hypotetiska Samsung Galaxy musik?

Relaterade artiklar

Back to top button