Samsung kommer att uppfinna kameran på nytt. Eller så säger han.

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung kommer att uppfinna kameran på nytt. Eller så säger han.

Samsung har registrerat ett nytt varumärke/slogan i Sydkorea: “Kameran. Omarbetad“, kameran återuppfunnen. Tanken flyger direkt till Galaxy S9, vars lansering bör vara mindre än ett par månader bort. Men i nuläget är det svårt att härleda något mer än så här.

Må det koreanska företaget förbereda sig på att marknadsföra sin nästa topp i sortimentet som det bästa kamera telefon av marknaden är praktiskt taget uppenbart. Hur djup innovationen kommer att vara jämfört med tidigare återstår dock att visa.

Galaxy S9 borde verkligen ha en enkel bakre kamera, som alla dess föregångare, medan endast Plus-modellen ska vara utrustad med två optik på baksidan. På Galaxy Note 8, Samsungs första flaggskepp med dubbelkamera, har ett bra jobb gjorts, men kanske inte riktigt revolutionerande jämfört med enkelkameramodellerna.

Tänk då att nya Exynos SoC, som borde finnas ombord på Samsung S9, stödjer upp till 4 kamerormen för tillfället tyder ingenting på att vi kan gå så långt.

Kort sagt, marginalerna för att “återuppfinna kameran” finns, men det kommer att krävas mer än en slogan för att övertyga oss. Visst, vi pratar verkligen om Galaxy S9.

Relaterade artiklar

Back to top button