Samsung kommer att hålla “träningspass” för Galaxy S IV i april

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung kommer att hålla “träningspass” för Galaxy S IV i april

SamMobile har nyligen publicerat en nyfiken tweet, som omedelbart fångar blickarna för ordet “exklusiv” skrivet med stora bokstäver, men som åtminstone vid en första läsning kan göra en besviken för innehållet. Det talas faktiskt om “träningspass” för Galaxy S IV, men vad är det egentligen?

Låt oss anta att företaget i praktiken vill utsätta sin nya smartphone för användartestet, för att förstå om den verkligen är enkel och omedelbar att använda, innan den släpps på marknaden för allmänheten. Detta är faktiskt i linje med vad som hittills antagits, nämligen att Galaxy S IV kommer att finnas tillgänglig runt maj 2013i perfekt linje med sin föregångare, och inte före sin tid vid MWC, än mindre på CES i januari.

SamMobile är ganska snåla med detaljer, både på källan och på “träningspassen”, så det är inte värt att fumla för mycket på det, men vi tenderar att tro att det koreanska företaget inte kommer att vilja “kannibalisera” sin mästare för snabbt. insamlingar och samtycken, Galaxy S III.

Relaterade artiklar

Back to top button