Samsung kommer att fokusera på vikning 2021, det här är modellerna på vägen (foto) (uppdaterad: detaljer på skärmarna)

Efter att de första rykten började cirkulera de senaste veckorna har vi fått flera bekräftelser på det definitiva farväl till Galaxy Note-familjen från Samsung, som borde öppna dörrarna till en mer uppmärksamhet till sektorn för hopfällbar av den sydkoreanska tillverkaren.

Under de senaste timmarna några bekräftelser tillräckligt solid för att stödja denna sista hypotes: enligt forskarna i UBI-forskningKommer Samsung att starta tre vikbara enheter 2021, som bör motsvara Galaxy Z Fold 3, Z Fold Lite Och Z Vänd 2.

LÄS OCH: Nokia 8.3 5G, recensionen

De tre broschyrerna ska visas med en typskärm Ultratunt glas, tillverkad med LPTO-teknik. Enligt de senaste rykten som läckt ut online bör Z Fold 3 levereras med en diagonal huvudskärm inklusive mellan 7 “och 7,6” och en extern skärm från 4 ″. För Z Fold Lite borde vi istället förvänta oss en visning av liknande storlek till Z Fold 3, med förmodligen mer hårdvara blygsam. För Z Flip 2 bör det istället finnas en huvudskärm från 6,7 ″ och en extern från 3 ″.

Återigen när det gäller den nya Samsung-vikningen, LetsGoDigital gjorde några intressanta hypotes på deras design, förlitar sig på vissa patent som nyligen deponerats av Samsung de senaste dagarna på United States Patent and Trademark Office och den World Intellectual Property Office. Dessa beskriver enheter vikbar i flera delar, särskilt genom två gångjärn, vilket skulle ge smartphones möjlighet att hyra olika konfigurationer baserat på sammanhanget för användning.

Bilderna närvarande i galleriet visa konceptet med enheter som just patenterats av Samsung. Enligt LetsGoDigital, dessa kan snart komma ut på marknaden som den nya Galaxy Z Fold 3 och Z Flip 2. Klart vi talar genom hypotes, för tillfället har inga ytterligare rykten dykt upp som bekräftar dem.

Via: GSM ArenaKälla: LetsGoDigital, The Elec

Relaterade artiklar

Back to top button