Samsung kommer att avslöja Galaxy S III Mini imorgon

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung kommer att avslöja Galaxy S III Mini imorgon

Förra gången var vi lite skeptiska till det, men eftersom Galaxy Music redan har avslöjats fanns det faktiskt inga andra kända alternativ för evenemanget den 11 oktober i Frankfurt, så mycket att presidenten för Samsung Mobile själv, JK Shinbekräftade att Galaxy S III Mini kommer att presenteras för världen i morgon.

Bortsett från det har inga ytterligare detaljer avslöjats om smarttelefonen (den översta är bara en nedskalad Galaxy S III), men i princip förväntade vi oss inte motsatsen. Shin tillade bara attstor efterfrågan på 4 ” enheter i Europa var en stimulans för dess förverkligande, men det kommer inte att vara en instegsnivå, vilket tyder på att det kan vara en mycket presterande enhet, men mindre, förutsatt att den vid det här laget kan definieras som en sådan 4-tums.

De första ryktena om sanningen talade om en dual-core processor, Super AMOLED WVGA-skärm (480 x 800) Och 5 megapixel kamera: funktioner inte riktigt low-end, men absolut inte på toppen, även om den mest intressanta aspekten kan vara priset, ryktas runt € 250 (men allt ska bekräftas).

Hur som helst är det meningslöst att uppehålla sig vid för många hypoteser dagen innan dess presentation och därför hänvisar vi dig till morgondagens säkra artikel.

Relaterade artiklar

Back to top button