Samsung kan stödja 3D-ansiktsigenkänning på smartphones 2019

Den senaste Android Pie-baserade firmware som släpptes för Samsung Galaxy S9 och Note 9 innehåller några i dem ledtrådar mycket speciellt, relaterat till en innovativ teknik från Ansiktsigenkänning som Samsung kan implementera från och med nästa år.

Tack vare användningen av en opublicerad sensor Flygtid (Till F), Samsung-enheter av 2019 de borde naturligtvis stödja 3D ansiktsigenkänning, vilket ytterligare skulle förbättra autentiseringsfunktionerna genom biometriska tjänster.

Detta bör vara en liknande mekanism som den som integreras av iPhone X Och XS, Huawei Mate 20 Pro eller vissa modeller Xiaomidärför en teknik som redan har testats allmänt av andra tillverkare. Samsung själv, som nämnts i början, verkar göra det redan testning på mjukvarunivå i den redan släppta firmware.

LÄS OCH: Det dubbla hålet på Galaxy S10 +

Det återstår dock att se vilken modell som är den första som använder den. Det är svårt att förutsäga introduktionen på Galaxy S10, som borde anta en hål på displayen för den främre kameran så att den inte har plats för andra sensorer. Mer sannolikt att tänka på en modell från serien Galaxy A, som istället kunde fokusera på denna påstådda ToF-sensor som ett marknadsföringsvapen.

Via: SamMobileKälla: XDA Developers

Relaterade artiklar

Back to top button