Samsung kan göra nästa Facebook-telefon

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung kan göra nästa Facebook-telefon

Det är absolut inte första gången som det talas om en smartpohone gjord i samarbete med Facebook: kanske kommer någon ihåg HTC ChaCha och HTC Salsa, enheter från det avlägsna 2011 som hade den dedikerade nyckeln för att starta det sociala nätverket. De hade följt efter HTC Firstaldrig kommit till vårt land, som använde Facebook Home som en start för att helt anpassa gränssnittet.

Inget av ovanstående lyste dock i kommersiell framgång: enligt den koreanska pressen, Mark Zuckerberg skulle försöka igen, den här gången med Samsung som partner. Den unga VD:n för den blå jätten skulle faktiskt ha träffat Lee Jay-Yong, vice vd för företagets styrelse, i Korea.

Detta skulle vara tredje gången i år som de två företagen träffas för att diskutera affärer, vilket inte är förvånande med tanke på att Gear VRföreslog den nya tittaren i samband med Galaxy Note 4skapades i samarbete med Oculussom har ägts av Facebook i flera månader.

LÄS ÄVEN: Samsung Gear VR, vår 2014 IFA-förhandsvisning (foton och videor)

Men nu är något nytt på väg: kommer vi verkligen att se en Samsung-smartphone som placerar det berömda sociala nätverket i centrum för användarupplevelsen? Förutsättningarna för att detta ska hända finns där och i Korea verkar de vara övertygade om saken: vi lämnar er tvivel, åtminstone tills vidare detaljer.

Relaterade artiklar

Back to top button