Samsung jobbar på en 5,9” till nästa höst

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung jobbar på en 5,9” till nästa höst

Med de nuvarande flaggskeppsmodellerna från de olika tillverkarna bosatta på 5 tum och hävdade titeln “smartphone” för sig själva, kallade enheterna phablet de försöker i allt högre grad att mejsla ut sin egen identitet, som för tillfället symboliskt förkroppsligas av Galaxy Note II, efterträdaren till den som gav upphov till genren.

Enligt en källa till Korea Timesdet koreanska företaget skulle dock förbereda sig på att presentera en ännu större modell som borde vara klar i slutet av året: en 5,9 tum OLED (ej flexibel) med SoC Exynos 5 Octa, men det bör noteras att ingenstans finns en uttrycklig hänvisning till Galaxy Note III. För den senare tiden sedan talades det till och med om en 6,3-tumsskärm, som kan överträffa alla andra telefoner hittills på marknaden (såvida du inte betraktar Fonepad eller Note 8 som sådan), men det handlar inte så mycket om storleken som den verkliga striden kommer att spelas, hur mycket på portabilitet av dessa objektivt skrymmande enheter (lätthet och kant-till-kant-skärmar är inte sekundära element) och på fler funktioner som de kommer att ha att erbjuda, förutom bara storlek (och här har Samsung den tydliga fördelen med S Pen).

Oavsett om den har 5,9 eller 6,3 tum kommer den nya Note förmodligen återigen att vara riktmärket i sektorn, som dock lovar att bli alltmer trångt, kanske till och med av andra modeller av samma Samsung (minns du fantomen Fonblets? )

Relaterade artiklar

Back to top button