Samsung introducerar möjligheten att spela in telefonsamtal på Galaxy S9 (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung introducerar möjligheten att spela in telefonsamtal på Galaxy S9 (foto)

Det har flera användare märkt den senaste firmwareuppdateringen av Samsung Galaxy S9 och Galaxy S9 + introducerade möjligheten att spela in telefonsamtal direkt i telefonappen. Som du kan se från skärmen i slutet av artikeln, utöver de vanliga rösterna för högtalartelefonen, knappsatsen och ljudet, dök en knapp för inspelning med räknaren upp längst upp till vänster under samtalets varaktighet.

Firmwareversioner rapporterar koder G960FXXU1BRE5 (vilket också löser problemet med mörka toner i videor) e G965FXXU1BRE3 och de inblandade länderna inkluderar Ryssland, Schweiz, Spanien, Rumänien, Nederländerna och Storbritannien. Vi har inga nyheter om nyhetens ankomst till Italien och vi är skeptiska till att det faktiskt kan händamen låt oss veta i anteckningarna om du har fått det.

Inspelning av ett telefonsamtal är i själva verket olagligt eller i alla fall starkt reglerat i flera länder. Vissa, som Kalifornien eller Tyskland, kräver uttryckligt samtycke från båda parter.

Android P skulle bland annat kunna implementera en lösning i detta avseende.

Relaterade artiklar

Back to top button