Samsung introducerar Galaxy Express med LTE-nätverksstöd

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung introducerar Galaxy Express med LTE-nätverksstöd

Samsung fortsätter att släppa nya modeller av Galaxy-serien, och den här gången presenterar den oss med en intressant smartphone med LTE-anslutning som inte sticker ut för några speciella egenskaper, men som är konfigurerad som den perfekta prototypen för mellanklassen, med praktiskt taget inget saknas. I själva verket talar vi om en 4,5 tum Super AMOLED WVGA med 1,2 GHz dual-core CPU, 5 megapixelkamera och Android 4.1.2. Ingen exakt information ännu om tillgänglighet och pris, men ankomsten till Italien är fortfarande bekräftad, så vi kommer att ha möjlighet att prata om det inom en snar framtid.

S.amsung GALAXI Uttrycka:

den bästa mobila LTE-upplevelsen

Milano, 20 februari 2013 – Samsung Electronics presenterar idag Samsung GALAXY Express, en smartphone med ett rikt multimediasystem och kraftfulla funktioner som gör 4G/LTE-nätverket tillgängligt för alla. Bra prestanda, anslutningsmöjligheter, användarvänlighet och längre batteritid gör GALAXY Express till den perfekta följeslagaren för vardagen.

Utrustad med 4G / LTE-teknik är GALAXY Express designad för unga människor som ägnar sig åt den sociala världen och vill se och ladda ner det bästa av ljud- och videofiler så snabbt som möjligt.

Internetsurfandet är supersnabbt, och video- och chattsessioner är perfekt stabila och pålitliga över 4G/LTE-nätverket.

Samsung GALAXY Express gör delning enkelt tack vare sina avancerade funktioner. Med AllShare Play kan du överföra innehåll mellan flera enheter, även på distans, och spela upp dem på smarta TV-apparater och andra nya generationens mobila Samsung-enheter, förbli uppkopplad var som helst och när som helst via ett enda konto. Tack vare S Beam-tekniken kan du dessutom överföra din favoritfilm eller senaste låtar från en enhet till en annan med en enkel beröring. Mobile High Definition Link (MHL) är ett gränssnitt som låter dig ansluta din smartphone till valfri HD-skärm för bättre videovisning. Near Field Communication (NFC) säkerställer istället automatisk överföring av text eller data trådlöst till andra NFC-enheter, vilket underlättar delning och omedelbar trådlös visning.

GALAXY Express har den premium 4,5-tums Super AMOLED Plus-skärmen, som låter användare se videor, foton och webbsidor i högre upplösning, och operativsystemet Android Jelly Bean för ännu snabbare prestanda.

Slutligen gör den konturformade designen den ännu mer bekväm

handtaget, så att du alltid kan bära GALAXY Express med dig.

För mer information om GALAXY Express, besök www.samsung.com.

Samsung GALAXY Express – Tekniska specifikationer

Tillgängligheten för Samsung Hub, Google-tjänsten och Cardio Trainer Pro kan variera i olika länder.

* All funktionalitet, egenskaper och tekniska specifikationer och annan produktinformation som tillhandahålls i detta dokument, inklusive fördelar, design, pris, komponenter, prestanda, tillgänglighet och möjligheter för produkten, men inte begränsat till, kan ändras utan föregående meddelande.

* Android, Google, Android Beam, Google Sök, Google Maps, Gmail, Google Latitude, Google Play Butik, Google Play Books, Google Play Movies, Google Plus, YouTube, Google Talk, Google Places, Google Navigation, Google Downloads är registrerade varumärken av Google Inc.

Relaterade artiklar

Back to top button