Samsung har fattat tycke för oss med reklamfilmerna och trollar nu även OnePlus 6 (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung har fattat tycke för oss med reklamfilmerna och trollar nu även OnePlus 6 (video)

OnePlus 6 lanseringsslogan var “Hastigheten du behöver“, en fras som belyser de fantastiska hårdvarufunktionerna i det kinesiska företagets nya toppsortiment. Ett påstående med stor effekt som dock inte skrämde en stor konkurrent som Samsung: den koreanska tillverkaren har antagit utmaningen och efter att dedikerad en. annons iPhone, släppt en ny plats tillägnad Galaxy A8 + som verkar vara inriktad just på att sticka OnePlus.

Den hashtag som följer med videon är #MoreThan JustSpeedvilket är en direkt kontrast till OnePlus 6-slogan. Istället för att spänna musklerna lyfter Samsung fram exklusiva funktioner av A8+, som helt eller endast delvis saknas i det översta kinesiska sortimentet. I synnerhet läggs tonvikten på närvaron av element som Infinity Display Super AMOLED, IP68-certifieringen, Samsung Pay-systemet och den intelligenta assistenten Bixby.

Strategin som den koreanska jätten införde verkar vara att föreslå möjliga köpare det rå kraft räcker inte för att göra en bra produkt, men det är också nödvändigt att ha lite mer, kunna förbättra eller göra användarupplevelsen mer bekväm.

Den direkta konfrontationen mellan Galaxy A8 + och OnePlus 6 handlar om detta och det är inte så konstigt som man kan tro, med tanke på att de två enheterna praktiskt taget är i samma prisklass på många tillväxtmarknader och utanför.

Vid denna tidpunkt går bollen till er användare. Vem tror du vinner utmaningen mellan dessa två smartphones? Måste kraften i OnePlus 6 frukta Galaxy A8 +-funktioner? Berätta för oss i kommentarerkanske efter att ha tittat på videon du hittar nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button