Samsung har certifierat sin hopfällbara smartphone: är du redo för Galaxy X?

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung har certifierat sin hopfällbara smartphone: är du redo för Galaxy X?

Om du redan börjar vänja dig vid modet med helskärmsenheter kan du snart bli överraskad igen med ännu fler terminaler futuristiska. Efter en lång rad rykten, läckor och mer eller mindre verifierade nyheter verkar det som att Samsung har certifikat i Sydkorea vad som borde vara dess första hopfällbara smartphone, känd som Galaxy X eller till och med Project Valley.

Den koreanska enheten Statens radioforskningsinstitut (NRRA) registrerade den nya modellen SM-G888N0som borde vara Galaxy X, som en smartphone med anslutning LTEså allt tyder på att arbetet med den här enheten fortsätter på bästa sätt.

För närvarande är ingenting känt om design av denna produkt. Även om det har pratats om det i flera år är det svårt att föreställa sig en form för en sådan speciell terminal, kännetecknad av en flexibel skärm som skulle kunna utgöra en verklig vändpunkt för hela sektorn.

Enligt rykten som springer runt på nätet ska Galaxy X komma inte förrän 2018och förmodligen in mycket begränsade mängder. Vi kommer med största sannolikhet att veta mer under de kommande månaderna, men vår hype skjuter redan i höjden. Vad tycker du om det? Är du redo för ankomsten av vikbara smartphones?

Relaterade artiklar

Back to top button