Samsung GT-I8190 “Golden” bekräftad av User Agen-profilen

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung GT-I8190 “Golden” bekräftad av User Agen-profilen

Mycket lite var känt hittills om GT-I8190, känd under sitt kodnamn gyllene, förutom att det förmodligen är en medelstor enhet som kommer i slutet av året. Smarttelefonen har dock precis “bekräftats” av en XML-fil publicerad på Samsung Mobile wap-sajt och nu dyker hypotesen upp att det är Galaxy S III Mini.

Även den senare modellen, för att säga sanningen, vi känner inte till alla detaljer, men bland andra hypoteser fanns det en enligt vilken den kommer att presenteras den 11 oktober och detta faktum, kombinerat med själva GS3-stilens färger i ” Golden”, tyder på att de två smartphones sammanfaller.

I alla fall avslöjar XML som upptäckts idag bara att smarttelefonen kommer att ha upplösning 480 x 800processor ARM 11 och Android operativsystem; resten av de tidigare läckta funktionerna talade också om kameran från 5 megapixlar och colarations Keramik Vit Och Metallisk blå: all data sammanfaller med Galaxy S III Mini.

Det är dock mindre än en vecka till 11 oktober, då ridån äntligen kommer att gå upp och reda ut eventuella tvivel. Förutsatt att GS3 Mini verkligen ligger under.

Relaterade artiklar

Back to top button