Samsung gillar inte ZTE Axon M, att döma av denna kasserade prototyp (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung gillar inte ZTE Axon M, att döma av denna kasserade prototyp (foto)

Den långa vägen full av fallgropar och hinder som Samsungs svårfångade hopfällbara smartphone går längs verkar leda oss direkt till MWC 2019, en händelse där den koreanska tillverkaren kunde presentera den mest auktoritativa kandidaten för att ge den där chocken till mobilsektorn som vi har väntat på så länge. Under dessa år av rykten och dold utveckling har det varit många återvändsgränder inletts av Samsung, en av dem är nyligen dök upp ur glömskan och den har något bekant.

När du tittar på bilderna som vi lämnar till dig i galleriet kommer de mest passionerade av er omedelbart att förstå modellen som en av de många ser ut prototyper av vikbara smartphones tillverkade av Samsung. Vi hänvisar till Axon M, en speciell smartphone som lanserats av ZTE mot slutet av 2017, vilket inte stod för mycket mer än ett träna med stil syftar till att väcka uppmärksamhet i det platta lugnet på en marknad där det blir allt svårare att sticka ut.

Samsung hade därför tänkt göra en enhet utrustad med två displayer sida vid sida och sammanlänkade av en gångjärn som tillåter en clamshell stängning, precis som Axon M. En lösning som han måste inte ha övertygat den koreanska jätten, som (klokt) föredrog att vänta på förbättring av mer intressanta teknologier som skjuter upp lanseringen av sin första hopfällbara smartphone. Från designen – uppenbarligen från före Galaxy S8-eran – kan prototypen spåras tillbaka till åren 2015 eller 2016. 2019 istället kan det bli det riktiga året vändpunkt – men du börjar redan lägga undan dina besparingar.

Relaterade artiklar

Back to top button