Samsung ger en anpassad Galaxy S III till en kanadensisk användare

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung ger en anpassad Galaxy S III till en kanadensisk användare

Tagna av veckans “IFA-feber” missade vi en nyfiken och underhållande nyhet, med en skamlös kanadensare. Tro inte att det här är en tårfylld historia, att den stackars mannen var allvarligt sjuk och Samsung har bestämt sig för att ge honom en gåva: historien lär oss att om du vill ha en gratis och personlig Galaxy S III så är det bara att fråga. Snällt kanske.

Huvudpersonen i vår berättelse heter Shane: han är en 26-årig kanadensare som många andra, kanske lite fräckare än genomsnittet, som inte kunde motstå frestelsen att göra en unik förfrågan till Samsung via Facebook: “Jag undrade bara om jag kunde få en Galaxy S III gratis“.

Som du kan se från bilden ovan kom vi inte på någonting: i maj förra året, redan innan det nya koreanska flaggskeppet kom ut på hyllorna i kanadensiska butiker, utropade Shane sig själv som ett fan och ägare av Samsung-produkter och bad vänligt om en GS3 som hyllning, bifogar också bilden av en liten drake som andas eld (troligen ritad med Paint eller något liknande) för att söta pillret.

Samsung svarade med lika mycket humor, avvisade uppenbarligen begäran och höjde i sin tur med en känguru på en enhjuling.

Berättelsen skulle normalt ha slutat här, om det inte vore för det faktum att den sällsynta begäran vid den tidpunkten orsakade en rättvis mediatamtam, till den grad att den pressade Samsung att gå tillbaka och tacka Shane för den kostnadsfria annonseringen med den begärda gåvan. Resultatet kan ses på bilderna nedan: inte bara den lyckliga kanadensaren fick en Galaxy S III gratis, utan också en anpassad version (även i bakgrunden) med sin drakedesign, unik i sitt slag.

Kära Shane, Som ett tecken på vår uppskattning för den positiva mediafeedback du hjälpte oss att få förra våren, vill vi tacka dig med denna vackra och unika Samsung Galaxy S III. Det här är Kanadas enda anpassade Galaxy S III, och vi hoppas att du gillar den minst lika mycket som vi såg på historien om draken och kängurun som blev viral.

Stort tack, Samsung Kanada.

Historien lär oss att även de mest absurda förfrågningar och de mest improviserade teckningarna kan leda till ett osannolikt lyckligt slut. Och nu förlåt men vi måste lägga upp något på Facebook.

Relaterade artiklar

Back to top button