Samsung Galxy S9 bör bekräfta bildförhållandet 18,5:9 på S8 och Note 8

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galxy S9 bör bekräfta bildförhållandet 18,5:9 på S8 och Note 8

Under julen kommer vi inte att se lanseringen av nya smartphonemodeller, med tillverkare som är upptagna med att marknadsföra erbjudanden för enheter som redan finns på marknaden. Under spåret kommer dock de smartphones som kommer att vara huvudpersonerna under första delen av 2018 är nu på startrampen, varav många väntas MWC i februari. Bland dessa är den mest efterlängtade, som varje år, den nya flaggskeppsmodellen från Samsung som som vanligt kommer att heta Galaxy S9.

Även om hans presentation inte är precis runt hörnet, har ryktena som ser honom som huvudpersonen de senaste veckorna definitivt varit intensifieradesalla är helt överens i att påstå att hans övergripande design kommer inte att avvika långt ifrån föregångaren S8. Ryktet om att den skulle vilja ha ett ännu högre förhållande mellan dimensionerna i plan och skärmens dimensioner hade dock föreslagit att S9 kunde erbjuda en sidförhållande ännu mer upprörd. Men förmodligen det blir inte så.

Under 2017 lanserade Galaxy S8 – tillsammans med LG G6 – den nya kursen av långsträckta proportioner på skärmen, överge 16:9-standarden för att omfamna 18,5: 9 (LG och alla andra tillverkare har begränsat sig till 18:9). Det är det borde inte ändras för nästa generation av top of the range Samsung, som också bör bekräfta närvaron av två varianter av 5,8″ och 6,2″.

De Meddelanden därför – såväl som i ännu mer optimerade ramar – kommer de framför allt att finnas under huven och, med all sannolikhet, på kamerasidan, även om den dubbla sensorn som invigdes av Note 8 skulle kunna landa endast i Plus-varianten.

Relaterade artiklar

Back to top button