Samsung Galaxy Z Fold3 5G och Galaxy Z Flip3 5G tillkännagavs på Galaxy Unpacked

Samsung har tillkännagivit de hopfällbara Galaxy Z Fold3 5G och Galaxy Z Flip3 5G med mer hållbar design och 120Hz-skärmar.

De ultra-premium hopfällbara enheterna från Samsung fortsätter att se små förändringar i design för att hänga med i flaggskeppet Galaxy-sortimentet. Kanterna på båda enheterna får en plattare design med ett djärvt gångjärn.

“Med Galaxy Z Fold3 och Z Flip3 omdefinierar Samsung återigen möjligheterna med vikbara smartphones som ger användarna den flexibilitet och mångsidighet som behövs för dagens snabba värld”, säger Dr. TM Roh, VD och chef för Mobile Communications Business, Samsung Electronics. “Som en pionjär och branschledare inom den hopfällbara kategorin är vi stolta över att bygga vidare på vårt arv av innovation med Z Fold3 och Z Flip3. Dessa enheter utrustar konsumenter med teknologier som låser upp nya sätt att maximera och njuta av varje ögonblick med ett ekosystem bygger på öppenhet och innovation.”

Samsung Galaxy Z Fold3 5G

Samsung Galaxy Fold3 5G

Samsung Galaxy Fold3 5G

Samsung Galaxy Z Fold3 5G har en smalare kamerabula, men den verkar nästan identisk med sin föregångare bortom de platta kanterna. Den använder en 64-bitars Octa-Core-processor med en maximal klockhastighet på 2,84 GHz.

Den inre skärmen är en 7,6-tums Infinity Flex Display med S Pen-stöd. Det är 374ppi med en 120Hz adaptiv uppdateringsfrekvens och är 29% ljusare. Täckskärmen är en 6,2-tumsskärm med 387ppi och har även 120Hz adaptiv uppdateringsfrekvens.

Tack vare den nya, mer hållbara designen har den en vattentäthetsklass IPX8. Samsung inkluderade även Gorilla Glass Victus för förbättrat skydd mot repor och fall.

Det finns tre färger tillgängliga: Phantom Black, Phantom Green och Phantom Silver.

Samsung Galaxy Z Flip3 5G

Samsung Galaxy Flip3 5G

Samsung Galaxy Flip3 5G

Samsung Galaxy Z Flip3 5G har en större extern skärm och en liten omdesign som liknar Galaxy Fold3 5G. De platta kanterna och den vertikala kamerabulten ger en förbättrad modern design.

Den inre skärmen är en 6,7-tums Infinity Flex Display. Den är på 425ppi och har en adaptiv uppdateringsfrekvens på 120Hz.

Galaxy Z Flip3 5G använder en 5nm 64-bitars Octa-Core-processor. Precis som Galaxy Z Fold3 5G har den en maximal klockhastighet på 2,84 GHz.

Fyra färger tillgängliga via bärare är Cream, Green, Lavender och Phantom Black. Samsung erbjuder exklusivt grå, rosa och vit färger på sin webbplats.

Prissättning och tillgänglighet

Samsung erbjuder Galaxy Z Flip3 5G till ett rekordlågt pris på 999,99 $. Galaxy Z Fold3 5G har också ett nytt lägre ingångspris på $1 799,99.

Trots hånfulla Apples beslut att ta ur strömadaptern från kartongen, kommer Samsung inte att inkludera en strömadapter med någon av enheterna. Kunder måste använda befintliga nätadaptrar eller köpa en separat i kassan.

Förbeställningar börjar idag den 11 augusti via Samsungs hemsida. Specialerbjudanden är tillgängliga för kunder fram till den 26 augusti.

Relaterade artiklar

Back to top button