Samsung Galaxy Z Fold 3 och Samsung Galaxy Z Flip 2 skärmar –

Samsung förväntas släppa nya telefoner med hög räckvidd i sommar, precis som alla andra, men i år kommer att skilja sig mycket från tidigare eftersom vi inte kommer att kunna se nästa generation av Galaxy Note ge vika för helt nya hopfällbara mobiltelefoner . De kommer Samsung Galaxy Z Fold 3 och Z Flip 2 och nu vet vi mer om deras skärmar.

Dessa telefoner kommer som vanligt att ha två skärmar, som vi såg i föregående generation. Nu har detaljer om storleken på deras respektive skärmar läckt ut eftersom vi har veckor på oss att ta reda på det.

Dubbel skärm, vilken storlek?

De allra flesta hopfällbara mobiltelefoner, oavsett format, har två skärmar, varav den ena är primär och hopfällbar och den andra är vanligtvis sekundär och sitter utanför telefonen. Den här gången har måtten på båda skärmarna filtrerats för två nya hopfällbara mobiltelefoner från det koreanska företaget. Det noteras särskilt att Samsung Galaxy Z Fold 3 har 7,55 tums vikbar skärmlåda och den yttre skärmen kommer att vara 6,23 tum

Samsung Galaxy Z Fold2

I fallet med en märkesmobil Samsung Galaxy Z Flip 2 i form av ett skal, kommer huvudskärmen inuti terminalen att vara 6,7 tum , och den yttre, som man kan förvänta sig, är ganska liten, bara 1,9 tum men det är ok eftersom det här är en supportskärm som visar meddelanden och annan grundläggande information.

Liknande storlekar

Om vi ​​jämför dessa storlekar med förra årets modeller så ser vi att de är väldigt lika varandra. Z Fold 2 hade en 7,6-tums intern skärm, så den blir något mindre i den nya modellen och en extern 6,3-tumsskärm, som i andra generationen kommer att vara identisk. När det gäller Samsung Galaxy Z Flip 2 kommer vi att ha samma 6,7-tums vikbara skärm, men den stora nyheten kommer att vara extern skärm, eftersom den skulle vara mycket större eftersom det bara var 1,1 tum i originalmodellen, så i den nya generationen kommer det nästan att fördubblas.

Därför verkar det som att det kommer fler nyheter, särskilt inom kullerbytta vilket är mer i linje med vad användarna förväntar sig av en extern skärm. Kom ihåg att dess konkurrent, Motorola The Razr, hade en mycket större skärm där du till och med kunde ta selfies. Både Samsung Galaxy Z Fold 3 och Samsung Galaxy Z Flip 2 förväntas presenteras i augusti.

Källa> Equal Leaks

Relaterade artiklar

Back to top button