Samsung Galaxy X är inspirerad av Surface Book i dessa patent (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy X är inspirerad av Surface Book i dessa patent (foto)

Även om lanseringen först förväntas under 2019 (åtminstone), några nya bilder tagna från World Intellectual Property Organization (WIPO) illustrerar hur Samsungs första hopfällbara smartphone kan vara.

Gångjärnet i mitten påminner oss om det Ytbok, bara i det här fallet har vi en display på båda sidor. Sett på detta sätt är orsaken till vecket inte ens klart, i den meningen att det skulle tjäna till att minska dess dimensioner en aning, men inget annat; och återstår att utvärdera gångjärnets tjocklek och styrka. Vi föreställer oss absolut inte att stoppa den i en byxficka.

Andra hypoteser ville istället att vecket var på långsidan, för att kunna använda enheten som en sorts surfplatta när den är öppen, och som en smartphone när den är stängd (därför med en andra display på baksidan.

Förmodligen är detta också anledningen för många remisser: ge en verklig känsla, såväl som att komma först, till en enhet av denna typ.

För att inte tala om de tekniska problemen. Kort sagt, vi är både nyfikna och rädda för vad Samsung, och de olika konkurrenterna, kan hitta på, men vi får i alla fall vänta med att få reda på det.

Relaterade artiklar

Back to top button