Samsung Galaxy Watch Active skulle köra ett användargränssnitt och så ser dess gränssnitt ut

I ett konstigt fall där det vi ska berätta var ett exklusivt från SamMobile-webbplatsen om Galaxy Watch Active, visar det sig att artikeln inte längre är tillgänglig.

Lyckligtvis var GSMArena-webbplatsen snabbare och kunde behålla all information.

Så här kommer vi att beskriva och visa dig hur en modifierad version av One UI tillämpad på Tizen skulle se ut för sagt smart klocka.

Galaxy Watch Active, med Tizen och One UI

Båda i gör av artikeln och den på omslaget märker vi att vi står inför en mörkt tema gränssnitt.

Bortsett från att se elegant ut – åtminstone personligen – också detta spelar för trummor. Det vill säga skärmen på den här klockan skulle vara av AMOLED-typen, så de svarta tonerna motsvarar att stänga av pixlarna, så de är svarta så rena.

En annan egenskap är det roterande ramen saknas. Därför, Samsung satsar på att manövrera och interagera genom reglagen och använda de två knapparna på sidan.

Galaxy Watch Active kommer att ha många urtavlor dedikerade till att övervaka vår verksamhet. De urtavlor själva brukar hänvisa till bakgrundsbilderna i kombination med gränssnittet.

Dessutom detta bärbar det kommer automatiskt att känna igen när och vilken typ av fysisk aktivitet vi gör och kommer att använda ett spårningsläge utan att behöva starta en utbildning manuellt.

Det kommer också att finnas en ständigt aktiv pulssensor. Vid upptäckt av avvikelser i denna aspekt, smart klocka skickar en omedelbar anmälan till användaren.

Och läckage nu har nått denna punkt. Men sanningen är att vi faktiskt tror att vi vet praktiskt taget allt annat om den här Galaxy Watch Active. Nedan kan du se dess utseende och läsa de möjliga återstående tekniska egenskaperna.

Återstående design och specifikationer

Guiding oss av tidigare rykten, Galaxy Watch Active kommer att innehålla en cirkulär AMOLED-skärm med en upplösning på 360 x 360 pixlar.

Vad som är tveksamt är dess storlek, 1,3 tum indikerades i första hand; men under de sista dagarna genererade 1,1 tum mycket hype. Vad som inte diskuteras är hans 13 millimeter tjocklek.

Du kommer att ha processorn Exynos 9110 Y 4 GB intern lagring.

Det kommer också att visas Wi-Fi, Bluetooth 4.2, GPS, GLONASS och NFC att använda Samsung Pay. Tydligen vad det kommer inte att integreras det kommer att vara 4G-anslutning, något konstigt när man i början trodde det motsatta.

Ditt batteri skulle nå 230 mAh och klockan du kan dyka upp till 50 meter.

Som vi påpekade i början, dess operativsystem kommer att vara Tizen i sin version 4.0.0.3, men det kommer att ha ett optimerat One UI för denna produkt.

Slutligen detta bärbar skulle visas på det sydkoreanska företagsevenemanget den 20 februari i San Francisco (Förenta staterna). Det kommer att finnas rätt tid och plats för att få alla slags tvivel, och vi säger det så här sedan Pappersvikter kommer att finnas där och vi kommer att ge dig förstahandsinformation.

Källa: GSMArena

Relaterade artiklar

Back to top button