Samsung Galaxy Unpacked 2015: från den officiella teaservideon till de ironiska bilderna av Samsung Norge

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy Unpacked 2015: från den officiella teaservideon till de ironiska bilderna av Samsung Norge

Söndagen den 1 mars 2015 ca 18:30: Samsung Galaxy uppackad 2015den officiella presentationen av Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge att hållas kl Mobile World Congress i Barcelona. Det du hittar nedan är den officiella teaservideon, den första där Galaxy S6 faktiskt visas, även om “visad” uppenbarligen är ett stort ord, som du kanske redan har gissat från öppningsbilden.

LÄS ÄVEN: Allt du bör veta om Galaxy S6

Metall och glas föreslås återigen av vad som kanske inte är den enda videon som tar oss till evenemanget som nu är drygt en vecka bort.

Väntan är hög, och Samsung vet det, så mycket att den norska divisionen av företaget till och med skämtar lite om det med de fina bilderna du hittar i galleriet i slutet av artikeln, som föreställer dig vad Galaxy S6 kommer att bli. som baserat på rykte cirkulerat hittills. Men allvarligt, kommer Samsung att kunna behålla allt som dess vandrande publik förväntar sig?

Relaterade artiklar

Back to top button