Samsung Galaxy Trend 3 dual SIM presenteras officiellt

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy Trend 3 dual SIM presenteras officiellt

Samsung presenterade officiellt en ny Android-smarttelefon med dubbla SIM-kort av familjen Galaxyden Trend 3, direkt efterföljare till Galaxy Trend 2 som släpptes i april.

Till skillnad från den tidigare modellen, med en 4-tumsskärm och Android 4.1 installerad, kommer den nya Galaxy Trend 3 att integreras Android 4.2 och a 4,3 tums skärm med upplösning 480 x 800 pixlar; utöver detta har det redan gjorts känt att processorn kommer att vara en 1,2 GHz dual-corekommer att ha microSD-stöd och en 1 800 mAh batteri.

Det verkar som att Galaxy Trend 3 är just nu endast tillgänglig i Kina med endast den vita färgvarianten. Den officiella webbplatsen för Samsung China visar fyra modeller av samma smartphone (G3502U – olåst, G3502 – för China Unicom, G3508 – för China Mobile och G3509 – för China Telecom) men ur en estetisk och hårdvarusynpunkt skiljer de sig inte åt i vad som helst.

Det är inte klart om smarttelefonen i fråga också kommer att finnas tillgänglig på andra marknader, eftersom den var för föregångaren för närvarande endast tillgänglig i Kina och Indien.

Vi kommer att hålla dig uppdaterad om eventuell utveckling.

Relaterade artiklar

Back to top button