Samsung Galaxy Tab S20 / Tab S7 kommer i 11 tum …

För några dagar sedan skrev vi om en potentiell nyhet flaggskepp Samsung-surfplatta för det här året, vare sig det Galaxy Tab S7 eller Galaxy Tab S20. Vi hörde att produkten utvecklades och nu får vi reda på att skiffer kommer att ha två diagonala versioner. Vi har mer information nedan.

Jag skulle inte skynda mig att titta för mycket på rykten just nu, eftersom Tab S6 kom i början av augusti, så vi har lite väntan på att göra tills ett år går och det är dags för en efterträdare. Samsungs kommande nästa flaggskeppsplatta utvecklas under namnet SM-T97x och SM-T87x. Det kommer att finnas WiFi- och mobilversioner, tillgängliga i versionerna 11 tum och 12,4 tum. Galaxy Tab S20 var associerad med modellnumren SM-T970 och SM-T975. För att vara ärlig med två flaggskeppstabletter låter det som överdrivet, men det är troligt att vi kan se en uppföljning för Tab S5e också.

Specifikationer förväntas spegla de för Tab S6, med en uppgradering förstås. Vi förväntar oss 6 GB RAM-minne eller kanske till och med 8 GB, plus en Snapdragon 865-processor, en dubbel eller trippel bakkamera och en Super AMOLED-skärm med hög upplösning. Galaxy Tab-enheterna från de senaste åren var väldigt smala och jag förväntar mig att detta tillvägagångssätt håller fast. Ärligt talat skulle jag inte ha något emot att bulka upp, med extra batteritid. Fyrhögtalare är här för att stanna, plus S Pen-pennan, förhoppningsvis med fler funktioner.

Android 10, 5G, förbättrade kameror finns alla på bordet. DeX Mode behöver också en uppgradering. Förresten är det hög tid att vi laddar snabbt på surfplattor, trådlös laddning och kanske en hålkamera. Huawei gjorde det redan …

Relaterade artiklar

Back to top button