Samsung Galaxy S9 vs Galaxy S9 Plus, jämförelsen (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy S9 vs Galaxy S9 Plus, jämförelsen (foton och videor)

Efter att ha visat dig skillnaderna mellan den nya Galaxy S9 och den tidigare Galaxy S8 vill vi ta nästa steg och visa dig vad som är skillnaderna mellan de två topparna i sortimentet 2018. Vilka är skillnaderna mellan Samsung Galaxy S9 och Galaxy S9 Plus? Det är värt att spendera (cirka) € 100 extra för den större modellen eller bättre spara för den mer kompakta modellen.

Den första skillnaden ligger naturligtvis i diagonalen på displayen. En mer kompakt smartphone, som Galaxy S9, har uppenbarligen en mindre skärm inuti sig: närmare bestämt 5,8 tum mot 6,2 av S9 Plus.Upplösningen är dock oförändrad, alltid QHD+. Uppenbarligen förändras batteriet också oundvikligen från 3000 till 3500 mAh och skillnaden är definitivt märkbar.

Om förra året skulle skillnaderna ha slutat här, så är det i år nya skillnader istället. där Bagge till exempel går det från 4 till 6 GB i den större modellen och som du kommer att se i videon har prestandan gynnats.

Slutligen är denna S9 Plus utrustad med en andra 12 megapixelkamera som erbjuder en 2x optisk zoom, samt låter dig använda ett läge levande eld vilket gör att du kan använda en bättre oskärpa effekt på dina bilder.

Svaret är därför ja. Det är värt att spendera 100 € mer för Galaxy S9 Plus och faktiskt rekommenderar vi den mer kompakta modellen endast till dem som letar efter en verkligt fickstorlek.

Relaterade artiklar

Back to top button