Samsung Galaxy S9 vs Galaxy S8, jämförelsen (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy S9 vs Galaxy S8, jämförelsen (foton och videor)

Det råder ingen tvekan om att nya Galaxy S9, mycket mer än tidigare år, är en evolution jämfört med den tidigare modellen, snarare än en riktig ny produkt. Vi ville därför fokusera på frågan “är den nya Galaxy S9 värd att passera/köpa över den tidigare Galaxy S8?”. Frågan är inte obetydlig, men trots allt i år har vi kommit till en ganska tydlig slutsats.

Skillnaderna mellan Galaxy S8 och Galaxy S9 de är faktiskt minimala och kan knappast leda till den nyare modellen. Låt oss prata om kameran med variabel bländare, stereoljud, AR Emoji och, förmodligen den mest underskattade faktorn, möjligheten att köpa versionen i Italien Dual sim. Det är inte första gången som en smartphone bara tar ett litet steg framåt, men här står vi inför ett annat problem: Galaxy S9 kostar vid lansering 70 € mer än Galaxy S8, som idag handlar om ca. 400 € mindre av den nya modellen.

Du förstår att det är väldigt svårt att rekommendera den nya varianten om inte det dubbla SIM-kortet inte är ett obligatoriskt val för dig.

Saker och ting kan vara annorlunda med Galaxy S9 + som du kommer att få höra om inom kort på dessa sidor. Under tiden lämnar vi dig till vår jämförelse och till bilderna tagna av de två enheterna. Bilder tas vanligtvis automatiskt, men du hittar några exempel tagna i svagt ljus både vid ƒ / 1,5 och vid ƒ / 2,4 från kameran till Galaxy S9.

På bilderna tagna upp- och nedgångar (jämfört med S8). Bättre i foton med svagt ljus (du kan också se på bilderna av Lego-byggnader), men några fler problem med att beräkna vitbalansen (se bild på Nyan).

Relaterade artiklar

Back to top button