Samsung Galaxy S9 och S9 + redan certifierade av FCC: ny ledtråd om tillgänglighet nära presentationen (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy S9 och S9 + redan certifierade av FCC: ny ledtråd om tillgänglighet nära presentationen (bild)

De senaste ryktena om att de skulle vilja ha lanseringen på marknaden av Galaxy S9 och S9 + bara några dagar efter det troliga presentation i slutet av februari på MWCde hittade en ny ledtråd vilket skulle kunna bekräfta dem. Det här är certifiering av de kommande två flaggskeppssmarttelefonerna från Samsung, avFCC – det amerikanska organet som certifierar överensstämmelse med gällande bestämmelser för elektroniska enheter.

Den här nyheten är viktig just för att den bevisar att den är det utveckling övergripande av de nya smartphones är nu väl avanceratmed respekt för en idealisk färdplan i fall Samsung avser att lansera Galaxy S9 och S9 + nära presentationen. Tyvärr transitering av de två nya flaggskepp på FCC han lämnade oss inga detaljer på de tekniska specifikationerna eller tillhörande bilder, som tills vidare därför ligger kvar inom ryktens område.

Certifieringen av kodnamnade smartphones SM-G960F (för S9) e SM-G965F (för S9 +) är från 27 december och följer de första testerna som redan utförts i Kina under de senaste veckorna.

Vi får se om de två månaderna som skiljer oss från MWC kommer att reservera oss några överraskningmen det verkar troligt att Samsung inte vill vänta länge på invadera marknaden med den nya toppen av sortimentet, för slog också i tid stark konkurrens.

Relaterade artiklar

Back to top button