Samsung Galaxy S9 och S9 + guld och rött: du kommer inte att kunna ha dem lätt, men åtminstone nu kan du beundra dem i detalj (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy S9 och S9 + guld och rött: du kommer inte att kunna ha dem lätt, men åtminstone nu kan du beundra dem i detalj (video)

Om det är något som Samsung-killar älskar att göra så är det locka kunder med smartphone-annonser med färgvariationer som dock ofta finns kvar exklusivt för vissa marknader. Faktum är att en månad sedan tillkännagavs lanseringen av två nya färger för Galaxy S9 och Galaxy S9+: Vinröd (mer prosaiskt vinröd) och Sunrise Gold (Är det för slarvigt att bara säga “guld”?).

Den första fanns kvar exklusiva befogenheter för Kina och Sydkoreamedan den andra var spridda på flera marknader – även västerlänningar – men för närvarande vet vi inte att han har anlänt till Italien. Att ha dem är därför inte en lätt uppgift, så för alla intresserade ger vi dig en video där du kan beundra båda färgerna i prakten med 4K-upplösning. Vad tror du?

Relaterade artiklar

Back to top button