Samsung Galaxy S9 och S9 + avslöjade: viktiga skillnader mellan de två, vilket säkert kommer att reflektera över priset

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy S9 och S9 + avslöjade: viktiga skillnader mellan de två, vilket säkert kommer att reflektera över priset

Dessa är Galaxy S9 och S9+, tvåa @evleaks. Den teknologiska världens mest välkända informatör spiller påsen på den nya toppen av Samsung-sortimentet, som presenteras nästa februari 25, klockan 18. Om du har följt de olika rykte cirkulerat finns det inga stora nyheter, utan snarare en hel del bekräftelser.

Estetiskt sett, särskilt i fronten, finns det inga nyheter. 5,8 tum för Galaxy S9, 6,2 tum för Galaxy S9 +. Exakt som förra årets Samsung S8s. Och även ramarna runt skärmen, som behövde reduceras, ser ungefär likadana ut, åtminstone att döma av öppningsrenderingen (som kanske inte är exakt på millimetern). Konceptet är att du dock inte lätt kan skilja S9 från S8 om du tittar på dem framifrån.

Inuti kommer vi att ha en CPU Qualcomm Snapdragon 845 i USA och Kina, och en Samsung Exynos 9810 i resten av världen. Det kommer dock att finnas en väsentlig skillnad: 6 GB RAM med 128 GB internminne för Galaxy S9+mot 4GB / 64GB för Galaxy S9.

Och skillnaderna slutar inte där.

På baksidan kommer vi att ha faktiskt en kamera för Galaxy S9, medan det på Galaxy S9 + kommer att finnas två bakre sensorer. Oavsett vilket kommer huvudsensorn för de två smartphones att vara från 12 megapixel med variabel bländare mellan f/1,5 och f/2,4. S9+ kommer också att ha en andra sensor, återigen från 12 megapixlar men med icke-variabel bländare. Vi vet dock inte om detta kommer att vara vidvinkel eller om det kommer att erbjuda någon form av zoom, som på Galaxy Note 8.

Videoinspelningen av båda top of the range kommer att ha ett super slow motion-läge, med 480 fps vid 720p. Ärligt talat förväntade vi oss mer, dubbelt för att vara exakt, men sista ordet är inte sagt. Låt oss stänga kamerapratet med den främre: en 8 megapixlar som inte borde se väsentliga förändringar jämfört med det som redan används på S8.

Vi understryker också att, till skillnad från S8, fingeravtrycksläsare den har flyttats under kameran, i ett mer lättillgängligt läge.

Dessutom, längst ner, kommer de att vara där den här gången två stereohögtalare, förutom Type-C-porten. Märkligt nog nämner Blass inte ljuduttagmen vi tror inte att det finns någon anledning att oroa sig.

När det gäller tillgängligheten på marknaden, som också rapporterades i renderingarna vid öppningen, bör Galaxy S9 och Galaxy S9 + vara tillgängliga från kl. 16 marsäven om datumet kanske inte är riktigt detsamma över hela världen.

Vanligtvis när Evan Blass publicerar rapporter av den här typen, generellt sett har aldrig haft fel. Det betyder inte att det kan finnas några små avvikelser (kanske vad gäller tillgänglighet på marknaden eller någon annan detalj), men vad gäller de allmänna specifikationerna och utseendet så är det egentligen Galaxy S9 och S9+. Oavsett om du gillar dem eller inte. Trots rapporten av @evleaks är ganska komplett, det finns fortfarande många saknade bitar, särskilt på mjukvarusidan. Så fortsätt följa oss, för historien om Samsung S9 har ännu inte skrivits.

Sista anteckningen vi höll på att glömma: priset. Blass nämner det inte ens, men med tanke på skillnaderna mellan de två modellerna och priset på föregångarna, vi skulle bli förvånade om åtminstone Galaxy S9 + inte översteg 1 000 € väggen. Och vi skojar inte.

Uppdatering 27/01/2018 kl 8:50

Evan Blass han hade glömt en detalj: animoji. Mer eller mindre. “I selfie-läge finns det animerade avatarer ungefär som animoji“Den främre kameran kommer att ha animerade avatarer, animoji-stil. Förmodligen en utveckling av de klistermärken som redan finns på S8, som delvis också är animerade. Och då vet du vid det här laget: när Apple gör något, till och med helt värdelöst, är det omedelbart modern.

Relaterade artiklar

Back to top button