Samsung Galaxy S9 kommer att ha en S8-liknande skärm: produktion börjar i december

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy S9 kommer att ha en S8-liknande skärm: produktion börjar i december

Ryktena om Samsungs kommande Galaxy S9-serie har redan startat för några veckor sedan och med goda skäl, med tanke på att det koreanska företagets nya enheter förväntas lanseras tidigare än vanligt. Ny rykte från Fjärran Östern bekräfta dessa tider, och ge även några fler ledtrådar om utseendet på nästa topp Samsung-serier.

En bestämd källa mycket pålitlig avslöjade att av nästa månad divisionen som handlar om displayer OLED av koreanska smartphones kommer att börja producera sådana komponenter för S9-serien, som förväntas använda paneler från samma storlek av de som redan setts i år. Därför skär från 5,77″ Och 6,22″och bör också behållas samma design för framsidan av de nya terminalerna.

De mest uppenbara förändringarna kommer dock att finnas på bakkroppen, där en bör placeras dubbelkamera på fotavtrycket av det som ses på not 8 och en läsare för Fingeravtryck något annorlunda än de tidigare, kanske placerade i ett område som är lättare att nå för användarnas fingrar.

Inget hopp om att se en fingeravtrycksläsare integrerad direkt i displayen på framsidan, teknologin som ännu inte är redo för lansering på marknaden, som så småningom kan få plats först på nästa Anmärkningar 9.

Kort sagt, månaderna innan presentationen av Samsungs nya toppsortiment är fortfarande många, men färre än vanligt, så låt oss räkna med att se nästa S9 och S9+ på marknaden redan mellan kl. februari Och Marsom inte tidigare.

Relaterade artiklar

Back to top button