Samsung Galaxy S9 kan också mäta ditt blodtryck

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy S9 kan också mäta ditt blodtryck

Efter den efterlängtade presentationen kl Mobile World Congress, Samsung och den University of California San Francisco (UCSF) närvarande Mitt BP Lab: en mobilapp född med syftet att utföra en vetenskaplig forskning noterar blodtryck och användarnas stressnivå.

Ja, du läste rätt, nya Galaxy S9 och S9 + kommer med en speciell optisk sensor som tillåter upptäckt av tryck blodkärl utan att lägga till någon hårdvara. Utifrån detta kommer Samsung och UCSF att genomföra en studie vetenskaplig med syfte att informera och utbilda användare om deras nivå av påfrestning och blodtryck.

Studien kommer att genomföras genom en Inbjudan vid öppningen av My BP Lab, som kommer att finnas tillgänglig i Play Store från och med den 15 mars, exklusivt riktat till användare amerikaner. Under 3 veckor planerad för studien kommer deltagarna att ange information om sina dagligen humör, påfrestningladdad med arbete, diet och timmar av sova och appen kommer ständigt att mäta ditt blodtryck.

Det slutliga målet är att ge användarna en profil över deras stressnivåer och känslor under veckan, och att ge råd om hur du kan förbättra din egen Välfärd. Vi har ingen information om hur och om appen kan användas i våra delar men kanske för en gångs skull är insamling av personuppgifter från användare inte att fördöma.

Relaterade artiklar

Back to top button