Samsung Galaxy S9 +: Dessa färgglada fodral erbjuder dig den dagliga ransonen av läckta bilder

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy S9 +: Dessa färgglada fodral erbjuder dig den dagliga ransonen av läckta bilder

Tillsammans med den eviga striden mellan pandoro och panettone, mängden av hälsningsmeddelanden och lunch med släktingar, den andra konstant av detta julen 2017 representeras av det kontinuerliga och ostoppbara flödet av läcka på Galaxy S9 och S9+, Samsungs nästa flaggskeppssmartphone.

Även om det nu verkar som att varje detalj i designen har avslöjats, fortsätter nya bilder att läcka outtröttligt, vilket återigen ser huvudpersonerna i omslag för Galaxy S9+. Skyddad av dessa flerfärgade fodral, den nya flaggskepp av Samsung visar stolt sin dubbel bakre kamera placeras vertikalt, nästan säkert henne exklusiveftersom en enda sensor tillhandahålls för versionen med mer kompakta dimensioner.

Det fortsätter sedan att möta konsensus där ny plats för fingeravtryckssensorn – väntar på det Synaptics fullbordar mognaden av fingeravtrycksläsaren som är integrerad i displayen – medan fronten bekräftar att den är det nästan oförändrad jämfört med föregångaren S8.

Under den officiella presentationen – som kan äga rum i februari under MWC – kommer rampljuset att fokuseras inte så mycket på den nu efterlängtade designen, utan på hård- och mjukvarulösningar som Samsung kommer att ha implementerat på husets nya juveler.

Relaterade artiklar

Back to top button