Samsung Galaxy S9 är bättre än Samsung Galaxy S8 (men gå?)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy S9 är bättre än Samsung Galaxy S8 (men gå?)

Konsumentrapporter är ett slags Annan brittisk konsumtion och, liksom den italienska motsvarigheten, sysslar med beskriva, testa och bedöma en rad produkterinklusive smartphones. Han publicerade nyligen sitt svar på de senaste Samsungs flaggskepp och kom fram till att de två Galaxy S9s representerar verkligen en förbättring jämfört med S8s.

Hur ironiskt det än kan vara, det är inte en självklarhet i ett historiskt ögonblick dåden tekniska utvecklingen är så häftig och den konkurrensen mellan top of the range så hård att risken för att göra felsteg är verklig (Samsung själv vet något: svårt att glömma “Galaxy Note 7 fodral”).

För att återgå till Consumer Reports bedömning bedömdes Galaxy S9 och S9 + snabbare och mer motståndskraftig och med utmärkt prestanda och ljud. Å andra sidan är den fotografiska sektorn och batteriet i svagt ljus.

I detalj, av 100 falltester, har Galaxy S9 stått emot mycket bra, ett tecken på det materialen (metall och glas) är av utmärkt utförande och tillåta starkt motstånd.

Mindre bra den äldre tvillingen S9+ som bara klarade 50 fall. Båda är borta i alla fall bättre än föregående generation som hade gått sönder illa innan.

Telefonernas hastighet, resultatet av Snapdragon 845 SoC, verkar inte vara ifrågasatt, men det har återverkningar i en något högre batteriförbrukning. Närvaron av Dolby Atmos högtalare i vilket fall som helst gör det sig bokstavligen påtagligt, vilket för de två S9:orna till toppen av rankingen.

DE svagheter istället dyker de upp i det fotografiska köpet. Trots närvaron av den dubbla bakre kameran (oredigerad på en Samsung Galaxy) straffas S9 och S9+ för en överdriven kontrast som skulle göra bilderna konstgjorda. Förbättringen av bilder tagna i svagt ljus bedöms också som marginell och skulle framträda endast genom att placera bilderna sida vid sida.

Av denna anledning i den speciella Consumer Reports-rankingen Galaxy S9 + rankas bara på fjärde plats bakom iPhone X, iPhone 8+ och iPhone 8medan Galaxy S9 är tolfte.

Stämmer det överens med ditt personliga? Låt oss veta din åsikt i kommentarerna nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button